Tabor mladih planincev - Bavščica 2023

datum: 20.07.2023

kategorija: ostale novice

Dragi starši in otroci,

najprej dovolite, da se še enkrat zahvalim za vaš hiter odziv in podporo. Z veseljem sporočam:

USPELO NAM JE! Tabor mladih planincev 2023 bo tokrat na idilični lokaciji v Bavšici in sicer med 22.7.2023 (sobota) in 28.7.2023 (petek). Še enkrat opozorilo, da smo morali bivanje skrajšati za en dan in se torej VRAČAMO V PETEK 28.7.2023.

ODHOD: Odhod bo v soboto 22.7.2023 ob 8.30 uri s parkirišča pred Mercator Centrom (sedaj SUPERNOVA) oziroma parkirišče pred Dvorano Zlatorog v Celju. Zbiramo se od 8. ure dalje.   

PRIHOD: V petek 28.7.2023 okoli 17 ure. Informacije o natančnem času prihoda bomo delili z vami sproti preko naše facebook strani in preko mailov - dosegljivi pa smo tudi preko telefonskih številk.   

OPREMA: Prosimo, da upoštevate, da je načeloma vsa oprema še vedno potrebna (v prilogi), vključno s spalnimi vrečami. NE potrebujemo pa armafleksov, blazin, dodatnih povštrov (blazin) ali kakšnih odej. Vse to imamo na lokaciji v sobah. Otroci lahko imajo s sabo lahko kakšno enostavno rjuho, ki jo pokrijemo čez postelje (s tem bo tudi pakiranje in količina prtljage manjša).    NUJNO: Prosimo ne pozabite, da otroci potrebujejo s sabo (v posebni kuverti skupaj z ostalim, kar je navedeno na seznamu opreme) OSEBNI DOKUMENT. Zato sta dva razloga: 1. na pot se bomo odpravili čez Italijo in prelaz Predel in 2. potrebujemo podatke za prijavo otrok v turistične kapaciteto. Prosimo, da kuverto s podatki in dokumenti oddate nekomu od vodstva pred odhodom. 

DODATNO: prosimo, da nam pošljete številko osebnega dokumenta za vsakega otroka + ime in priimek k številki - pošljeti s posebnim mailom in ne odgovarjate neposredno na ta mail (potrebujemo za prijavo)  

TELEFONI in DOSEGLJIVOST: Sprejem telefonskega signala v Bavšici je omejen. Prosimo, da to upoštevate. Še vedno drži, da smo na voljo za vse kontakte in vprašanja, vendar v kolikor ne dobite na telefon nikogar od vodstva, prosimo, da pošljete sporočilo (SMS) in vas bomo ob prvi priložnosti poklicali nazaj.   

 

In sedaj zame najtežji del. Tovrstne prošnje mi gredo težko z ust, pa vendar. Menimo, da tabor lahko izpeljemo s sredstvi, ki jih imamo, vendar se vedno pojavijo tudi nepredvlidljivi stroški - to rezervo nam je sedaj pojedlo neurje. Prositi oziroma predlagati smo želeli, da bi starši, ki lahko ali ocenijo, da je smiselno, za svoje otroke nakazali dodatnih 10 evrov. Prosim upoštevajte, da to ni nič obveznega, in je bolj naša želja, prošnja. V kolikor ocenite, da ne morete, ali obstaja kakšen drug zadržek bomo razumeli. Kot rečeno, delamo vse, da nam uspe. Pomagajo nam donatorji, naš avtobusni prevoznik tudi PZS in seveda cela ekipa, ki že več kot pol leta prostovoljno sodeluje in dela, da nam uspe najboljši tabor.  

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo (lahko me tudi pokličete) - Igor Knez, 041 275 356. Prosimo spremljajte tudi nadaljnje maile in sporočila, če pride do kakšnih dodatnih informacij in sprememb.  

 

Mi se iskreno veselimo in komaj čakamo. 

Ekipa tabora  

 

Podatki:

S plačilnim nalogom:

na TRR: 0400 1004 7548 807

referenca 00 012

oamen plačila »Tabor 2023« 

 

  OPREMA.doc